banner359

Belediyede bıçaklı saldırı: 2 gözaltı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde iş istemek için belediyeye gelen ve 3 belediye personeline bıçakla saldıran 2 şahıs gözaltına alındı.İddiaya göre, N.B. ve H.B. adlı şahıslar Bahşılı Belediyesine gelerek Başkan İbrahim Uyar’la...

05 Mayıs 2015 Salı 19:46
Belediyede bıçaklı saldırı: 2 gözaltı
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde iş istemek için belediyeye gelen ve 3 belediye personeline bıçakla saldıran 2 şahıs gözaltına alındı.
İddiaya göre, N.B. ve H.B. adlı şahıslar Bahşılı Belediyesine gelerek Başkan İbrahim Uyar’la görüştü ve iş istedi. Başkan Uyar da işçi alımı olmadığını ve kendilerini işe alamayacaklarını bildirdi. Bunun üzerine görevliler tarafından odadan dışarı çıkartılan şahıslar sekreterlikte görevlilerle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Başkan Uyar’ın şoförü Mustafa Güler ve belediye personeli Kamil Özbek darp edildi. Belediye personeli Şahin Karayel de bıçakla elinden yaralandı. Yaralanan personeller Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Belediyedeki bazı bilgisayarlara da zarar veren şahıslar polis ekiplerince gözaltına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<