banner359

Bıçaklanan Zabıta Memuru Sağlığına Kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren zabıta memuru Hüseyin Altın’ı hastanede ziyaret etti.Başkan Recep Altepe, bir seyyar satıcı tarafından görevi başında bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir...

04 Ağustos 2015 Salı 18:11
Bıçaklanan Zabıta Memuru Sağlığına Kavuşuyor
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren zabıta memuru Hüseyin Altın’ı hastanede ziyaret etti.
Başkan Recep Altepe, bir seyyar satıcı tarafından görevi başında bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın’ı hastanede ziyaret etti. Medical Park Bursa Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavisi süren Altın ile görüşen Altepe, Altın’ın ailesinin üzüntüsünü de paylaştı. Yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduğunu kaydeden Başkan Altepe, konunun takipçisi olduğunu belirterek Altın’ın ailesine moral verdi.
Doktorlarından Altın’ın durumuyla ilgili bilgi alan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı telsizinden yaptığı anonsla da zabıta teşkilatının üzüntüsünü paylaştığını ifade etti.
Yaralı zabıtanın durumunu anbean takip eden Doç. Dr. Sedat Demir ve Uzman Dr. Murat Eyüboğlu, Altın’ın hayati tehlikeyi atlattığını, yakında yoğun bakımdan normal odaya çıkarılıp daha sonra da taburcu edilebileceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<