banner359

Hz. Muhammed’e Hakarete Suç Duyurusu

Genç Diriliş Platformu üyesi bir grup, bazı sosyal medya hesaplarında Hz. Muhammed’e (s.a.v) hakaret edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Çağlayan’daki İstanbul Asalet Sarayı’na gelen Genç Diriliş Platformu üyesi yaklaşık...

30 Ocak 2015 Cuma 16:16
Hz. Muhammed’e Hakarete Suç Duyurusu
Genç Diriliş Platformu üyesi bir grup, bazı sosyal medya hesaplarında Hz. Muhammed’e (s.a.v) hakaret edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Çağlayan’daki İstanbul Asalet Sarayı’na gelen Genç Diriliş Platformu üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, burada basın açıklaması yaptı. Bazı Facebook ve sosyal medya hesaplarında peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v) hakaretler edildiğini belirten grup, bu hesapların kapatılması için savcılığa başvurdu. Grup üyeleri, hesap sahipleri hakkında ise “halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak” suçundan dava açılmasını talep etti.
Adliye önünde bir süre slogan atıp tekbir getiren grup, pankart açtıktan sonra olaysız dağıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<