İki Hastane Karantina Altında

Kocaeli’de, ebola şüphesiyle iki hastane karantinaya alındı. Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Fatih Devlet Hastanesi’ne yüksek ateş şikayetiyle gelen iki hasta sebebiyle hastanenin acil bölümü karantinaya alındı. Gelen hastalardan birinin...

21 Ekim 2014 Salı 13:31
İki Hastane Karantina Altında
Kocaeli’de, ebola şüphesiyle iki hastane karantinaya alındı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Fatih Devlet Hastanesi’ne yüksek ateş şikayetiyle gelen iki hasta sebebiyle hastanenin acil bölümü karantinaya alındı. Gelen hastalardan birinin Mısır’da çalıştığı ve dün Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi. Ebola şüphesiyle karantinaya alınan hastalardan birinin Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesi üzerine, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de acil bölümü kapatılarak karantinaya alındı. Doktorlar ve hastane yönetimleri tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. İki hastanenin de acil servis bölümleri önünde yoğun güvenlik önlemleri sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<