banner359

Işid Protestosunda Olaylar çıktı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde IŞİD saldırılarını protesto etmek amacıyla düzenlenen yürüyüşten sonra olaylar çıktı. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Örgütü tarafından IŞİD’in Rojava’ya saldırılarını protesto etmek...

18 Eylül 2014 Perşembe 18:49
Işid Protestosunda Olaylar çıktı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde IŞİD saldırılarını protesto etmek amacıyla düzenlenen yürüyüşten sonra olaylar çıktı.
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Örgütü tarafından IŞİD’in Rojava’ya saldırılarını protesto etmek için düzenlenen yürüyüşün ardından gösteri yapan yüzü kapalı gruba polis müdahale etti. Yürüyüşten sonra Cengiz Topel Caddesi üzerinde bir araya gelerek ateş yakıp barikat kuran yüzü kapa gruba polis gaz bombalarıyla müdahale etti. Grup, polise taş, havai fişek ve molotof kokteylleri attı. Tüm kepenklerin kapandığı ilçede gerginlik Şemdinli yolu üzerinde sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<