banner359

İstanbul’da lodos ağaç devildi

Beşiktaş’ta sabah saatlerinde etkili olan lodos, Barbaros Bulvarı’nda bir ağacın devrilmesine neden oldu. Ağacın devrilmesi nedeniyle trafik geçici bir süreyle durdu.İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan lodos, saat 6.30 sıralarında...

31 Ocak 2015 Cumartesi 08:46
İstanbul’da lodos ağaç devildi
Beşiktaş’ta sabah saatlerinde etkili olan lodos, Barbaros Bulvarı’nda bir ağacın devrilmesine neden oldu. Ağacın devrilmesi nedeniyle trafik geçici bir süreyle durdu.
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan lodos, saat 6.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda bir ağacın devrilmesine neden oldu. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı öğrenilirken, devrilen ağacın yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Barboros Bulvarı’nın Beşiktaş İstikameti Yönü dubalar eşliğinde kontrollü bir şekilde trafiğe kapatıldı. Trafik yoğunluğu oluşmaması amacıyla ulaşım karşı şeride verilerek karşılıklı olarak sürdürüldü. Olay yerine belediye ekipleri gelerek yürüttükleri çalışmayla devrilen ağacı elektrikli testere yardımıyla parçalara ayrıldı ve ağaç yol kenarına taşındı. Ağacın kaldırılmasıyla trafik tekrar normal seyrine döndü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<