banner359

Kimse Yok mu Derneği’ne polis baskını

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında Kimse Yok mu Derneği Bursa Şubesi’ne baskın yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve vergi müfettişleri,...

23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:43
Kimse Yok mu Derneği’ne polis baskını
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında Kimse Yok mu Derneği Bursa Şubesi’ne baskın yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve vergi müfettişleri, merkez Osmangazi ilçesi Reyhan Mahallesi’ndeki Kimse Yok mu Derneği’ne geldi. Kapının kilitli olması sebebiyle ekipler, çilingir çağırdı. Çilingir vasıtasıyla içeriye giren ekipler, dernek içerisinde gelir ve giderler gibi konularda incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında derneğinin alarmının öttüğü duyuldu. Aramanın ardından derneğin mühürleneceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<