banner359

Kobani eyleminde 30 gözaltı

İzmir’in Konak ilçesinde çadır kuran ve IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırıları sırasında ölen Bedrettin Akdeniz’i anmak isteyen gruba polis müdahale ederek 30 kişiyi gözaltına aldı.İzmir’de, öğle saatlerinde Konak Meydanına...

26 Mayıs 2015 Salı 17:17
Kobani eyleminde 30 gözaltı
İzmir’in Konak ilçesinde çadır kuran ve IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırıları sırasında ölen Bedrettin Akdeniz’i anmak isteyen gruba polis müdahale ederek 30 kişiyi gözaltına aldı.
İzmir’de, öğle saatlerinde Konak Meydanına gelen Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi yaklaşık 40 kişi, IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırıları sırasında ölen Bedrettin Akdeniz’i anmak için toplandı. Grup, burada anmak için çadır kurmak istedi. Geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, gruba dağılmaları yönünde uyarılarda bulundu. Polis, direnen grupta bulunan ve aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir milletvekili adayı Semra Uzunok’un da bulunduğu 30 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan eylemciler, ifade için emniyete götürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<