banner359

Taksim’deki incelemeler sona erdi

Taksim’deki polis noktasında düzenlenen saldırının ardından polis incelemelerini tamamladı. Olay yerinde bulunan silah ve boş kovanlar incelenmek üzere emniyete götürüldü. Taksim’deki polis noktasına ateş açıp kaçan saldırganın yakalanması...

30 Ocak 2015 Cuma 17:44
Taksim’deki incelemeler sona erdi
Taksim’deki polis noktasında düzenlenen saldırının ardından polis incelemelerini tamamladı. Olay yerinde bulunan silah ve boş kovanlar incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Taksim’deki polis noktasına ateş açıp kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürerken, olayın ardından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Saldırganın olay yerinin yakınında attığı silah ve yerdeki boş kovanlar, incelendikten sonra emniyete götürüldü. İncelemelerin tamamlanmasının ardından meydana çekilen emniyet şeridi kaldırıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<