banner359

Umuda Yolculuk Hüsranla Bitti

İzmir’in Seferihisar ilçesi Doğanbey körfezi açıklarında yakalanan 25 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Göçmen kaçakçısı ikisi Türk, ikisi kadın Suriye ve Burma...

23 Eylül 2014 Salı 22:48
Umuda Yolculuk Hüsranla Bitti
İzmir’in Seferihisar ilçesi Doğanbey körfezi açıklarında yakalanan 25 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Göçmen kaçakçısı ikisi Türk, ikisi kadın Suriye ve Burma uyruklu toplam 25 kişi, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde adli işlemlerin yapılması için alıkonuldu. Yakalanan Suriyeliler yapılan işlemler sonrasında serbest bırakıldı. Burma uyruklu kaçaklar ise yapılacak işlemlerin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilip sınır dışı edilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<