banner359

Yine soba kabusu !

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yaşlı bir çift sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle’de iki katlı bir evde oturan Ecir (86) ile Zeynep Savran (54) çifti, bulundukları...

31 Mart 2015 Salı 21:21
Yine soba kabusu !
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yaşlı bir çift sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle’de iki katlı bir evde oturan Ecir (86) ile Zeynep Savran (54) çifti, bulundukları odada bulunan sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yaşlı çifti, sabah saatlerinde kapıyı çalan bir yakını baygın vaziyette buldu. Zeynep Savran’ın ablası, eve geldiğinde sürünerek kapıyı güçlükle açan kardeşini görünce sağlık ekiplerinden yardım istedi. Adrese sevk edilen iki ayrı ambulans ile Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çift, acil serviste tedavi altına alındı.
Ecir Savran, yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<