banner359

Yol Kapatma Eylemine Müdahale

Muş’un Varto ilçesinde, Lice’deki olayları protesto etmek için Karlıova-Erzurum karayolunu kapatan gruba asker müdahale etti.Varto ilçesindeki bir grup, sabah saatlerinde karayolunu ilçeye bağlı Leylek köyü mevkiinde mazot tankıyla kapattı....

21 Ağustos 2014 Perşembe 20:56
Yol Kapatma Eylemine Müdahale
Muş’un Varto ilçesinde, Lice’deki olayları protesto etmek için Karlıova-Erzurum karayolunu kapatan gruba asker müdahale etti.
Varto ilçesindeki bir grup, sabah saatlerinde karayolunu ilçeye bağlı Leylek köyü mevkiinde mazot tankıyla kapattı. Öğleden sonra göstericilere tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Taşla ve molotofkokteyli ile polis ve askere saldıran eylemciler, akşam saatlerinde mazot tankını da ateşe verdiler. Asker ve polis akşam saatlerinde bölgeden çekilirken, karayolunun ise halen ulaşıma kapalı olduğu belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<