banner359

18 Kedi Evi, Törenle Hayvanseverlere Teslim Edildi

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi tarafından yaptırılan 18 adet kedi evi, gönüllü hayvanseverlere teslim edildi.Tunca Kereste ve Orman Ürünlerinin sahibi Tunca Cansever tarafından yapılan kedi evlerinin dağıtım törenine, Türkiye...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:00
18 Kedi Evi, Törenle Hayvanseverlere Teslim Edildi
Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi tarafından yaptırılan 18 adet kedi evi, gönüllü hayvanseverlere teslim edildi.

Tunca Kereste ve Orman Ürünlerinin sahibi Tunca Cansever tarafından yapılan kedi evlerinin dağıtım törenine, Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Zehra Akgün Çelikok, Başkan Yardımcısı Saadet Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Güner, Ahmet Nalcı ile birlikte gönüllü hayvan sever dostları katıldı.
Dernek Başkanı Sayın Çelikok, öncelikle Tunca Cansever’i teşekkür ederek, “ Biz kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarımız hayvan dostlarımızı düşünerek, onların yaşam hakkını da gözeterek en iyi ve en güzel sonucu elde edecek şekilde devam ediyor ve edecektir ” dedi.
Başkan Çelikok, çok sıcak bir yaz geçirdiğimizden dolayı sokaktaki sahipsiz kedi, köpek, kuş ve diğer canlarımız için hayvan sever dostlarının ve yüreğinde merhamet duygusu olan insanların mutlaka kapı önlerinde temiz su kapları bulundurmalarını ve suları her gün yenilemelerini rica etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<