banner359

Bölge Müdürünün Sır İntiharı

.

19 Haziran 2015 Cuma 15:32 2015-06-19 15:37:28
Bölge Müdürünün Sır İntiharı
 Bursa’da genç bir bölge müdürü, evinde kendisini iple asarak intihar etti. 
Edinilen bilgiye göre olay merkez Nilüfer İlçesi 23 Nisan Mahallesi’nde meydana geldi. Ünlü bir süt firmasının Güney Marmara Bölge Müdürü olarak görev yapan 33 yaşındaki Osman Namık Ekinci oturduğu evin doğalgaz borusuna iple kendisini asarak intihar etti.
Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Evde yapılan incelemenin ardından Osman Namık Ekici’nin cesedi, otopsiye kaldırıldı.
Olaydan sonra polise ifade veren müdür Ekinci’nin arkadaşı F.T. “Psikolojik meseleleri vardı, iki ay önce arabayla İnegöl’den dönerken bana intihar edeceğini söyleyerek araçtan aşağıya atlamak istedi. Daha sonra kendisini tedavi ettirmek için hastaneye götürdüm, fakat kendisi kabul etmediği için hastaneye yatmadı” dedi.

Son Güncelleme: 19.06.2015 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<