Bu Bayram Şekerleri Bütün Keseye Hitap Ediyor

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla tezgahlarda yerini almaya başlayan şekerlemeler, 7 ile 35 lira aralarında seyreden fiyatları beraber hep bütçeye hitap ediyor. Bursalılar şölen önceki tarihi çarşıda satılan şölen şekerlerine büyük havale gösteriyorRamazan bayramlarının va

22 Temmuz 2014 Salı 16:48
Bu Bayram Şekerleri Bütün Keseye Hitap Ediyor

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla tezgahlarda yerini almaya başlayan şekerlemeler, 7 ile 35 lira aralarında seyreden fiyatları beraber hep bütçeye hitap ediyor. Bursalılar şölen önceki tarihi çarşıda satılan şölen şekerlerine büyük havale gösteriyor
Ramazan bayramlarının vazgeçilmezleri aralarında sehpa alan şekerlemeler, Tarihsel Tuzpazarı'nda tezgahları süslemeye başladı. Fiyatları tamamlama iki seneyle aynı olan şekerlemeler, tüketiciden geçerli not aldı. Tipik Örnek bayramlara karşı, hararet amacıyla borsa piyasasına daha yavaş gergin ürünlerde, şimdilik zamanı gelmiş talep rakamları yakalanamasa hem de, bayramın yaklaşmasıyla hep birden satışların yükselmesi bekleniyor. Çocukların, bayramlarda vazgeçilmezi olan şekerlemelerde en fazla Konya bölgesinden giren, fiyatları 7 beraber 10 lira aralarında değişen ürünler gereksinim görüyor.
Fiyatlarda öteki yıllara oranla herhangi bir değiştirme olmadığını ve elit şekerlemenin hep kazanç düzeyine öğretmen vatandaşa hitap ettiğini gösteren Tarihi Tuzpazarı esnaflarından Osman Kısa Ok, "Bolca çeşitlerimiz güncel. Fiyatlar 7 liradan 35 liraya o kadar çıkıyor. Çikolata oranının yüksekliğine dolayı sınıf ve bedel artışı özne. Devamlı şekerlemelerde fakat fiyatlarımız 7 ile 15 lira aralarında değişiyor. Öteki senelere uygun bu fiyatlar gayet makul. Hatta 3 yaş öncesinin rakamlarıyla farketmez diyebilirim. Vatandaş hem, biz de kazanalım dedik. KI yüzden öyle biraz eder politikası izledik" için konuştu.
Şekerleme piyasasında, şölen hareketliliğinin geri kalmış başlamasını keşke kaynaşma tehlikesine bağlayan Osman Cıvata, "Aroma sıcaklığının boylu boslu olmasının kaynaşma tehlikesini beraberinde getirmesinden amacıyla farklı yıllara amacıyla akışkanlık biraz geri kalmış başladı. Buna gerçi tezgahların azalarak buzlama sistemi yaparak, eli ağır hem olsa piyasadaki yerimizi aldık. Şölen yaklaştıkça hem de satışların artacağını sanı ediyorum" ki konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<