banner359

Bursa'da bıçaklı düello ölümle bitti

.

24 Ağustos 2014 Pazar 15:57 2014-08-24 15:59:52
Bursa'da bıçaklı düello ölümle bitti
 Bursa'nın Gemlik ilçesinde çıkan kavgada birbirini bıçakladıkları iddia edilen şahıslardan biri hayatını kaybederken, olay yerinden yaralı şekilde kaçan diğer şahsın ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Bıçaklı düello cinayetle sonuçlandı

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Eski Pazar Caddesi üzerinde bulunan Ahmet Süren Meydanı'nda gece geç saatlerde meydana gelen olayda, daha öncede kavga ettikleri öne sürülen Faruk Ü. ve Serkan G. isimli şahıslar tekrar kavga etmeye başladı. Kavga sırasında her iki tarafın da birbirini bıçakladığı iddia edilirken, Faruk Ü. göğüs kısmından aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Faruk Ü., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olay yerinden kaçan Serkan G.'nin ise Bursa’da bir hastaneye giderek tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor. 

Son Güncelleme: 24.08.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<