Bursa’da Zincirleme Kaza Dehşeti: 2 Ölü

Bursa’da meydana gelen zincirleme kazada, 2 TIR’ın arasında kalan otomobilde 2 kişi sıkışarak can verdi.Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Bursa-İzmir yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, servis minibüsünün yolcu...

31 Temmuz 2015 Cuma 16:50
Bursa’da Zincirleme Kaza Dehşeti: 2 Ölü
Bursa’da meydana gelen zincirleme kazada, 2 TIR’ın arasında kalan otomobilde 2 kişi sıkışarak can verdi.
Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Bursa-İzmir yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, servis minibüsünün yolcu almak için durması üzerine yavaşlayan 16 ZL 473 plakalı TIR’a 10 H 6353 plakalı otomobil arkadan çarptı. Bu otomobile ile arkadan gelen 10 ZU 613 plakalı TIR çarptı. 2 TIR’ın arasında kalan otomobilin şoförü ve yanındaki yolcu, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla araçtan çıkarıldı.
Zincirleme trafik kazasının ardından olay yerine gelen çok sayıdaki 112 Acil Servis ekibi, uzun uğraşlar sonrası arabadan çıkarılan iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bursa-İzmir yolunda 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 2 TIR sürücüsü gözaltına alınırken, servis şoförünün ise kaçtığı belirtildi. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<