banner359

Çatıdan Havalandırma Boşluğuna Düştü

Bursa’da çatı tamiri yapmak için iki katlı binaya çıkan inşaat ustası, bastığı yerin sağlam olmaması sebebiyle havalandırma boşluğuna düştü.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yalova Yolu üzerindeki bir iş hanını çatısında meydana geldi....

26 Temmuz 2015 Pazar 13:40
Çatıdan Havalandırma Boşluğuna Düştü
Bursa’da çatı tamiri yapmak için iki katlı binaya çıkan inşaat ustası, bastığı yerin sağlam olmaması sebebiyle havalandırma boşluğuna düştü.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yalova Yolu üzerindeki bir iş hanını çatısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çatıdaki arızayı gidermek için iki katlı binanın çatısına çıkan 35 yaşındaki T.Y., kartonpiyer tavana basması sonucu dengesini kaybetti. 2’inci kattan aşağı havalandırma boşluğuna düşen inşaat ustası T.Y.’nin yardımına çevredekiler yetişti. Sıkıştığı yerden kıpırdayamayan T.Y. için olay yerine Bursa AFAD ekipleri ile Bursa Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye aracı sevk edildi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri T.Y.’yi düştüğü yerden çıkarttı.
Sıkıştığı yerden kurtarılan T.Y., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<