banner359

Trabzonsporlulardan Destek

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanı ziyaret eden taraftarlar ise kaleci Onur’a çiçek vererek destek oldu. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde...

12 Eylül 2014 Cuma 18:48
Trabzonsporlulardan Destek
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanı ziyaret eden taraftarlar ise kaleci Onur’a çiçek vererek destek oldu.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Özer ve Deniz katılmadı. Mustafa ve Aykut’a tedavi programı uygulanırken, Bosingwa ve Cardozo takımdan ayrı olarak çalıştı. Milli takımdan dönen Belkalem, Medjani, Yatabare ve Waris takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenmanı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

TARAFTARLARDAN ONUR’A DESTEK
Bordo-mavili taraftarlarda Fenerbahçe maçı öncesi tesislere gelerek kaleci Onur’a destek verdi. İzlanda maçı sonrası eleştirilen Onur’a sahip çıkan taraftarlar, milli kaleciye çiçek vererek destek çıktı. Taraftarlar, Fenerbahçe maçında üzerlerine düşen görevi yaparak, galibiyette pay sahibi olacaklarını belirtiler. Kaptan Onur ise taraftarların kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini vurguladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<