banner359

Orhaneli Personeline Kumanya Yardımı

Orhaneli Belediye Başkanı Ilim Tatlıoğlu ’nun teklifsiz ışık halkası getirdiği hazine yardımı, şölen önceki personele dağıtıldı.Orhaneli Belediye Başkanı Bilgelik Tatlıoğlu bayram önü yaklaşık nebzede olsun çalışma personelini dindirmek ve takdir bulunmak için yiyecek

22 Temmuz 2014 Salı 20:52
Orhaneli Personeline Kumanya Yardımı

Orhaneli Belediye Başkanı Ilim Tatlıoğlu ’nun teklifsiz ışık halkası getirdiği hazine yardımı, şölen önceki personele dağıtıldı.
Orhaneli Belediye Başkanı Bilgelik Tatlıoğlu bayram önü yaklaşık nebzede olsun çalışma personelini dindirmek ve takdir bulunmak için yiyecekler bağış paketi dağıttı. Belediye binasında önünde festival gıda yardımı paketlerini Tatlıoğlu lastik dişli personeline herkes kendi elleriyle gönderme etti. Şölen paketlerinde mercimek, sıvı, petrol, zeytin, un, çerez, ballı, tatlı söz ve dere olduğu ibare edilirken, Başkan Tatlıoğlu personeline yaptığı konuşmada "Tayin başladığımızdan durmadan sizlerle çalışıyoruz. Her yıl hadis haline gelmiş olan çam sakızı çobanlama armağanı gibi gıda yardım paketleri dağıtmaktayız. Ramazan bayramınız hepinizin çoktan mutluluk veren olsun" şu konuştu.
Belediye personeli eğer yortu önceden yapılan yemek paketleri amacıyla Tatlıoğlu ’na değerlenme etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<