banner359

Ufacık Sporcular Gazze Amacıyla Kumbaralarını…

Mudanya Damlacık Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde eylem belirten beden eğitimi ekibinin minicik sporcular, Gazze ’deki çocuklar göre kumbaralarında biriktirdikleri paralarını gönderdi.Harçlıklarından arta balans paralarının biriktiği kumbaralarındaki parayı Gazze ’ke

24 Temmuz 2014 Perşembe 19:43
Ufacık Sporcular Gazze Amacıyla Kumbaralarını…

Mudanya Damlacık Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde eylem belirten beden eğitimi ekibinin minicik sporcular, Gazze ’deki çocuklar göre kumbaralarında biriktirdikleri paralarını gönderdi.
Harçlıklarından arta balans paralarının biriktiği kumbaralarındaki parayı Gazze ’keza kırılmış ve sarkan çocuklara kusuruna bakmamak istediklerini gösteren minicik sporcular, aileleri ve öğretmenleri ile büyük beğeni topladı. jimnastikçiler, Kumbaralarındaki paraları bazı yere toplayarak Mudanya Müftlüğü aracılığıyla Inanç İşlerini Başkanlığının kampanyasına katkıda bulunmak istedi.
Minik yüreklerin rakamsal olarak iri yarı olmasa hem, oradaki kardeşlerini düşünerek bu yardım uygulama isteklerini kayda değer bulduğunu açıklayan Mudanya Tazelik Hizmetleri ve Spor müdürü Tahir Boyun Eğmez, "Çocuklarımızın basit televizyonlardan görerek etkilendikleri katliamlarda yaralanmış ve yardıma sarkan çocuklar dolayı aldıkları bu kararı hocaları tarafından gerçekleştirmiş bulunmaktalar. Alıngan davranışlarından için çocukları ve ailelerini candan minnettarlık ediyorum" diye konuştu.
Mudanya Müftüsü Ömer Faruk Kesimoğlu ise, bağışlama kutusunu çocuklardan gönderme aldıktan sonrası, kendilerine Gazze ’de yaşananları ve çocukların buradaki durumunu, çektikleri acıyı dile getirerek saçma yürekleriyle yaptıkları bu yardımın aslında çok ciltli dini değerinde taşıdığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<