banner359

Ulu Camii Kadir Gecesinde 30 Bin Kişiye Ev…

Bin aydan bir kat daha kutlu iken teslim alma edilen Kadir Gecesi'nde Yüce camii 30 bin kişiye evler sahipliği yaptı. Camii içerisinde durum bulamayan Vatandaşlar camii avlusunda işlenmiş tuttu. Kadir Gecesi'ni duacı ederek camilerde dinmek isteyen Bursalılar Ulucami, Yeşil Cami, Komuta

24 Temmuz 2014 Perşembe 21:45
Ulu Camii Kadir Gecesinde 30 Bin Kişiye Ev…

Bin aydan bir kat daha kutlu iken teslim alma edilen Kadir Gecesi'nde Yüce camii 30 bin kişiye evler sahipliği yaptı. Camii içerisinde durum bulamayan Vatandaşlar camii avlusunda işlenmiş tuttu. Kadir Gecesi'ni duacı ederek camilerde dinmek isteyen Bursalılar Ulucami, Yeşil Cami, Komuta Dam olası tarihsel camilere giriş etti.
Camii çevresinde rica kılacak yer bulamayan vatandaşlar ise başka camilere akış etti.
30 bin kişiye ağırlayan Olağanüstü camide klima tesisatı olmamasına vatandaşlar azarlama etti.
GAZZE KARŞI SPESIFIK DUACI EDİLDİ
Bursa Müftüsü Mehmet Belirli Ay, Büyüklük Gecesi uygun yaptığı özel dua ayrıca "Yarabbi, diye kutlu dönem ve gecelerde gönüllerimiz acıklı, kalplerimiz parçalanmış, vefalı kardeşlerimizin atılan bombalarla yırtık pırtık olan bedenleri, kumsallarda oynayan çocukların daha annesinin sütünü Emici bebeklerin hunharca katledildiği günleri yaşıyoruz. Kalbimiz acı, kalbimiz Gazze ’ayrıca, Filistin ’hem de, Suriye ’hem, birbirine silah çeken Irak ’ta, Arakan ’hem de, Mısır ’hem de, Afrika ’ayrıca, oruç tutmaları engellenen Şark Türkistan ’hem de. Nice incinmiş ve haksızlığa uğramış kardeşlerimizin hemen hemen. Onların de kolaylık içerisinde kalkacakları sahurlar, sürur içerisinde yapacakları iftarlar ve bayramlar nasip eyle yarabbi. Başlarına hayırlı sahipler bayrak direği yarabbi. Zalimleri kahhar isminle kahrı acınacak halde et. Kıymetli memleketimizi hem de tüm çeşitli felaketten ve musibetten, belalardan himaye et yarabbi." Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<