banner359

Dündar Öğretmenleri Unutmadı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ali Hadi Türkay İlkokulu’nu ziyaret etti. Başkan Dündar, öğretmenlerle birlikte pasta kesti.Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile Ali...

24 Kasım 2015 Salı 17:40
Dündar Öğretmenleri Unutmadı
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ali Hadi Türkay İlkokulu’nu ziyaret etti. Başkan Dündar, öğretmenlerle birlikte pasta kesti.
Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile Ali Hadi Türkay İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, okul konferans salonuna öğrenciler tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü programını izledi. Okul Müdürü Şaban Durmuş ve diğer yöneticilerle birlikte öğrencilerin okuduğu şiirleri dinleyen Başkan Dündar, öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği oyduğunu ifade etti. Osmangazi Belediyesi’nin eğitime ayrı bir önem verdiğini kaydeden Dündar, “Asli görevimiz olmamasına rağmen, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için, okullarımızın tamamına yakınına çeşitli katkılar sağladık. Mevcut okullarımıza sağladığımız desteğin dışında, belediye olarak Milli Eğitim tarihinin tek çatı altındaki en büyük okulu olacak olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni, inşa ediyoruz. Tüm bu yatırımlar, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için. İnşallah, sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirip, siz değerli öğretmenlerimizin nezaretinde, bizler de geleceği güvenle bakacağız” dedi.
Dündar, okulda görev yapan öğretmenlerle birlikte pasta keserek öğretmenlerin gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<