banner359

FETÖ’nün öğrenci yurdu mühürlendi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, FETÖ terör örgütüne ait kız öğrenci yurdu mühürlendi.Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi’de faaliyet gösteren ve FETÖ terör örgütüne ait olduğu belirlenen kız öğrenci yurdunu...

22 Temmuz 2016 Cuma 17:10
FETÖ’nün öğrenci yurdu mühürlendi
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, FETÖ terör örgütüne ait kız öğrenci yurdu mühürlendi.
Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi’de faaliyet gösteren ve FETÖ terör örgütüne ait olduğu belirlenen kız öğrenci yurdunu mühürleyerek faaliyetlerine son verdi. Zabıta ekipleri, saat 15:30 sıralarında yurdun bulunduğu Arapzade Mahallesi Devlet Hastanesi bölgesine gelerek, hazırlanan evrakla birlikte Orhangazi Nilüfer Hatun Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu’nu mühürledi.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “İhanet şebekesi olan bu tür yurtların geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizi zehirlemelerine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<