banner359

Memur Adayları Dikkat!

12 Ocak 2017 Perşembe 19:08 2017-01-12 19:18:48
Memur Adayları Dikkat!

 KPSS sınavından 70 ve üzeri puan alarak memur olma hayali kuran birçok vatandaş devlet kadrolarına girebilmek için başvuru yaparken, memur adaylarının başvurularda gerekli olan eğitim belgeleri içinde kurslar açılıyor.

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, memur adayları için olmazsa olmaz eğitim olan yoğunlaştırılmış bilgisayar kurslarını başlatacak. Normalde 2.5 ay süren bilgisayar kursları İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce başlatılacak yoğunlaştırılmış eğitimle memur adayları için bir kereye mahsus 20 güne düşürülecek. 16 Ocak 2017 tarihinde başlayacak olan yoğunlaştırılmış bilgisayar kursu 3 Şubat´ta sona erecek.

Kursla alakalı açıklama yapan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Memur adayları için gerekli olan bilgisayar belgesinin kazandırılması konusunda zaman zaman bilgisayar kursları düzenliyoruz. Normalde bilgisayar kurslarımız 2.5 ay sürüyor. Fakat memur adaylarımız için süreyi kısaltıp, kurs yoğunluğunu artırarak bilgisayar kursu düzenleyeceğiz. 20 gün sürecek olan kursumuzun başvuruları başladı. Kursumuz 16 Ocak´ta start alacak, 3 Şubat´ta sona erecek. Memur adayları için olmazsa olmaz bilgisayar kursu sertifikaları için vatandaşlarımıza gerekli eğitim desteğini sağlayacağız” dedi. 


Son Güncelleme: 12.01.2017 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<