banner359

Köfteci Yusuf Lezzeti Şimdi Görükle’de

Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası ünvanına sahip olan Köfteci Yusuf Bursa’daki yeni şubesini Görükle’de açarak Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle kucaklaşıyor.Görükle ile birlikte şube sayısını 14’e...

21 Kasım 2015 Cumartesi 12:31
Köfteci Yusuf Lezzeti Şimdi Görükle’de
Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası ünvanına sahip olan Köfteci Yusuf Bursa’daki yeni şubesini Görükle’de açarak Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle kucaklaşıyor.
Görükle ile birlikte şube sayısını 14’e çıkaran Köfteci Yusuf çok yakında İzmit,İstanbul,Denizli,Ankara’da da hizmet vermeyi hedefliyor. Temmuz 2015’te ‘’Türkiye’nin En İyi Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası olan Köfteci Yusuf, Yol Boyu Lezzetleri konsepti ile Döner Y, BurgerAge, Ciğerce ve Kamenta markalarıyla da müşterileri ile buluşuyor.
Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Köfteci Yusuf A.Ş., 1996 yılında İznik’te kuruldu. 20 yıldır Türkiye’nin gıda ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Köfteci Yusuf A.Ş., Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası ünvanına sahip olup, Bursa ve ilçelerinde (İznik, Orhangazi, Gemlik, Yalova Yolu, Mudanya Yolu, İzmir Yolu) , İzmir (Balçova Selway Outlet), Eskişehir (üniversite Caddesi), Yalova, Bilecik-Bozüyük (Sarar Outlet ve Otoyol Üzeri), Balıkesir-Susurluk ve Bursa’da, şimdi de Görükle’de (Trio Öğrenci Yaşam Merkezi’nde) açtığı yeni şubesiyle her gün onbinlerce kişiyi ağırlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<