banner359

Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali’deki temaslarını tamamlayarak yurda döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali’deki temaslarının ardından saat 22.45’te özel uçakla Ankara’ya geldi. Erdoğan’ı Esenboğa Havalimanı’nda Ankara...

25 Ocak 2015 Pazar 23:49
Erdoğan Yurda Döndü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali’deki temaslarını tamamlayarak yurda döndü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali’deki temaslarının ardından saat 22.45’te özel uçakla Ankara’ya geldi. Erdoğan’ı Esenboğa Havalimanı’nda Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve diğer yetkililer karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Ankara’ya geldi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<