banner359

FETÖ yurduna mühür

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde FETÖ’ye ait öğrenci yurdu mühürlendi.15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonlar sürerken, Orhangazi Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Caddesi üzerinde...

27 Temmuz 2016 Çarşamba 18:07
FETÖ yurduna mühür
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde FETÖ’ye ait öğrenci yurdu mühürlendi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonlar sürerken, Orhangazi Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Caddesi üzerinde daha önce faaliyette olan bir öğrenci yurdunda inceleme yaptı. Yurt binasını kilitleyip ayrılmak isteyen bir kişi ile ilgili işlem yapıldı.
Zabıta ve polis ekipleri 5 katlı yurdun bütün katlarında inceleme yaptı. Yurt katlarındaki bütün malzemelerin kaldırıldığı görüldü. Ekipler en üst katta boşaltılan masa, sandalye, çekyat, yatak ve diğer malzemeleri buldu. Yurt binası mühürlenirken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<