banner359

Hayvanat bahçesinin taklacı misafirleri

Bursa Hayvanat Bahçesi’ne Almanya’dan getirilen foklar, geçici mekanlarına yerleştirildi. Yeni yuvalarına uyum sağlayan sevimli foklar taklalar attı.Frankfurt Hayvanat Bahçesi’nden getirilen ’’Bella’’ ve "Pebbles’’ adlı Güney...

01 Mart 2017 Çarşamba 12:39
Hayvanat bahçesinin taklacı misafirleri

Bursa Hayvanat Bahçesi’ne Almanya’dan getirilen foklar, geçici mekanlarına yerleştirildi. Yeni yuvalarına uyum sağlayan sevimli foklar taklalar attı.

Frankfurt Hayvanat Bahçesi’nden getirilen ’’Bella’’ ve "Pebbles’’ adlı Güney Afrika kökenli foklar, geçici mekanlarına konuldu. Foklar, gün boyunca bakıcılarının verdiği balıkları ve özel vitaminleri yedi. Sıcak havaya alışkın oldukları belirtilen 10 yaşlarındaki iki fok ve yeni gelecek penguenler için özel alan hazırlanıyor. Ekipler, büyük bir havuzu bulunacak alanın kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Bursa Hayvanat Bahçesi’nde 8 yıl öncesine kadar 72 olan tür sayısı 112’ye, 650 olan hayvan sayısı da bin 150’ye yükseldi. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği’ne üye olan Bursa Hayvanat Bahçesi, bu sayede getirilen hiçbir hayvana ücret ödemiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<