banner359

Şehit Memleketine Uğurlandı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde çıkan olaylarda arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan asker, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı. Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Yolçatı köyünde Mahsum Korkmaz’ın heykelinin kaldırılması...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 13:23
Şehit Memleketine Uğurlandı
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde çıkan olaylarda arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan asker, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Yolçatı köyünde Mahsum Korkmaz’ın heykelinin kaldırılması için Mardin’den desteğe gelen uzman çavuş Uğur Ünal, dün arkadaşının kaza kurşunuyla başından ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ünal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ünal için bugün Diyarbakır Askeri Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı. Basın mensuplarının alınmadığı törenin ardından Şehit Ünal’ın cenazesi karayoluyla memleketi Tarsus’a gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<