banner359

Son Kez Baba Ocağına Götürüldü

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden jandarma er Kadir Bozan, kılınan cenaze namazının ardından Sultanbeyli’deki baba evine götürülerek son kez helallik alındı. Bozan’ın cenazesi daha sonra Uzundere’de toprağa...

21 Ekim 2014 Salı 18:23
Son Kez Baba Ocağına Götürüldü
Samsun’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden jandarma er Kadir Bozan, kılınan cenaze namazının ardından Sultanbeyli’deki baba evine götürülerek son kez helallik alındı. Bozan’ın cenazesi daha sonra Uzundere’de toprağa verildi.
Sultanbeyli Orhangazi Mahallesi’nde bulunan şehidin evinde arkadaşları ve akrabalarından son kez helallik alındı. Şehidin evinin önünden ağıtlar yükselirken gözyaşları adeta sel oldu. Burada alınan helalliğin ardından şehit jandarma er Kadir Bozan’ın cenazesi Sultanbeyli Uzundere’de toprağa verildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<