banner359

Bingöl'deki Operasyondan Acı Haber: 1 Şehit, 1 Yaralı

Bingöl kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışmada 1 korucu şehit oldu, 1 korucu ise yaralandı.

31 Ağustos 2017 Perşembe 23:03 2017-08-31 23:07:05
Bingöl'deki Operasyondan Acı Haber: 1 Şehit, 1 Yaralı
Bingöl merkeze bağlı Alıncık Köyü yakınlarında saat 21.30 sıralarında bir grup PKK'lı tesbit edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla güvenlik korucuları tarafından bölgede operasyon başlattıldı.

TERÖRİSTLERLE SICAK TEMAS SAĞLANDI

Operasyon kapsamında teröristler ile güvenlik korucuları arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmada ilk ateşle birlikte güvenlik korucularından Nesip Özen şehit olurken, Nihat Çelik ise ağır yaralandı.

YARALI KORUCU AMELİYATA ALINDI

Olayın duyulmasıyla birlikte bölgeye jandarma özel harekat timleri sevkedilerek, şehit ve yaralı güvenlik korucusu çatışma bölgesinden alınarak Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şehit korucu Özen'in cenazesi hastane morguna kaldırılırken, yaralı korucu Nihat Çelik'in ameliyata alındığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 31.08.2017 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<