banner359

Bonzai'den kalbi duran genç hayata döndürüldü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sentetik uyuşturucu kullanıcısı gencin duran kalbi hastanede yeniden çalıştırıldı.

15 Ağustos 2014 Cuma 11:52 2014-08-15 11:54:20
Bonzai'den kalbi duran genç hayata döndürüldü
 Jandarma ekipleri, Yeniceköy'de tarihi hanın arkasından geçerken yerde hareketsiz vaziyette yatan bir şahıs gördü. 19 yaşındaki B.Ç. isimli gencin yanına gelen ekipler, durumu 112'ye bildirdi. Sağlık görevlileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Aşırı sentetik uyuşturucu madde kullandığı için kalbinin durduğu bildirilen gence, ambulansta yol boyunca kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı.

İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilen ve yaklaşık yarım saat boyunca kalp masajı yapılan genç, müdahaleler sonucu hayata döndürüldü. Kalbi çalıştırılarak hayata döndürülen B.Ç., acil serviste yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Gencin sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi.Öte yandan, Yeniceköy'de iki gün içerisinde sentetik uyuşturucu madde kullanırken baygın halde bulunan S.Y. ve Ö.Y ile kardeşi İ.Y. de komaya girmişti.  

İHA

Son Güncelleme: 15.08.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<