banner359

Başbakanlık’ta ’’kapı’’ Krizi !

ABD Dışişleri Bakanı’nın ekibinde bulunanlar ile Başbakanlık korumaları arasında ’’kapı’’ krizi yaşandı.Başbakanlığa protokol kapısından girmek isteyen ABD Dışişleri Bakanı’nın ekibinde bulunanlar ile Başbakanlık korumaları...

12 Eylül 2014 Cuma 23:29
Başbakanlık’ta ’’kapı’’ Krizi !
ABD Dışişleri Bakanı’nın ekibinde bulunanlar ile Başbakanlık korumaları arasında ’’kapı’’ krizi yaşandı.
Başbakanlığa protokol kapısından girmek isteyen ABD Dışişleri Bakanı’nın ekibinde bulunanlar ile Başbakanlık korumaları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’i kabul etti. Kabul öncesinde ekibi ve korumaları ile Başbakanlığa gelen Kerry, kendisini karşılayanlarla tokalaştıktan sonra merdivenlerden çıkarak protokol girişine yöneldi ve içeri girdi. Bu sırada ABD’li Bakan’ın ekibindekiler, protokol kapısından girmemeleri gerektiği halde Kerry’i takip ederek aynı yerden içeri girmek istedi. Başbakanlık korumaları ise durumu fark ederek ekiptekileri uyardı. Korumalar, ekiptekilere içeri girmeleri için yan taraftaki kapıyı kullanmaları gerektiğini söyledi. Korumaların uyarılarını dikkate almayan ekiptekiler, ABD’li yetkililerin de araya girmesiyle protokol kapısından içeri girdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<