banner359

Akıl hastanesine sevk edildi

29 Temmuz 2016 Cuma 10:19 2016-07-29 10:22:20
Akıl hastanesine sevk edildi

 İnegöl´de cami avlusunda işlenen cinayetin zanlısı Mahkeme kararı ile akıl hastanesine sevk edildi.

16 Nisan 2016 tarihindeki olay sabah saatlerinde Malazgirt Camii avlusunda meydana gelmişti. Yeni Mahalle´de ikamet eden Dilaver E., iddiaya göre cami avlusunda bulunan tuvaletlerin kapalı olmasına sinirlendi. Dilaver E., sabah namazı için camiye gelen 46 yaşındaki Esfendiyar Girgin´e tuvaletlerin neden kapalı olduğunu sordu. Girgin, "İçerde tadilat var. Ondan kapalıdır" demesi üzerine sinirlenen şahıs, etrafa ve Girgin´e küfürler savurmaya başladı. Bunun üzerine iki şahıs arasında tartışma çıktı.  Dilaver E., üzerinden çıkardığı bıçakla evli ve 12 çocuk babası olan Esfendiyar Girgin´i kalbinden iki kez bıçakladı. Esfendiyar Girgin, Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Esfendiyar Girgin´in ölümüne neden olan sanık Dilaver E.´nin İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması sürüyor.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan sanık Dilaver E., ilk savunmasında cinayeti kendisinin işlemediğini ifade ederek, “Cinayeti ben işlemedim. Şahısla bir husumetim yok. 5 dakika bile oturmuşluğum yoktur. Olayı ben değil, İbrahim D. yaptı. İbrahim D. istihbarat elemanı, benim evime daha önce gaz sıktılar. Daha önce de davacı olmuştum. Olay günü yanımda bıçak taşımadım. Cinayeti ben işlemedim. İbrahim D. bana komplo kurdu. Hayatım tehlikede. Benim ailemi tehdit etmişler. Serbest yargılanmak istiyorum” demişti.

AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN!

Müştekinin yakınları ise, sanığın ağır şekilde cezalandırılmasını istemişti.

Dünkü ikinci duruşmasına katılmayan sanık, gözlem altında tutulmak üzere İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.  Mahkeme ise 6 Ekim 2016 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 29.07.2016 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<