banner359

Aktaş’tan Yıldırım Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

28 Ekim 2016 Cuma 16:27 2016-10-28 16:30:07
Aktaş’tan Yıldırım Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa bir süre önce yeni binasına taşınan Yıldırım Gazetesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de uzun yıllardır basın sektöründe hizmet veren Yıldırım Gazetesi’nin yeni haber merkezi ve yönetim binasını ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan yeni işyerine taşınan Yıldırım Gazetesini ziyaret eden Başkan Aktaş’ı çalışanlar ve gazetenin yöneticileri karşıladı. Zemin kattaki matbaa tesisini gezen Aktaş, ardından gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Erhan Bilican’a çiçek takdim etti.

Ziyarete ilişkin konuşan Aktaş, Yıldırım Gazetesinin İnegöl’de uzun yıllardır basın sektöründe hizmet verdiğini hatırlattı. Kısa bir süre önce de yeni yerlerine taşındıklarını belirten Aktaş, “Tarafsız haber alabilme ihtiyacını karşılayan basın kuruluşlarının sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmalar, ilçenin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacaktır. Bizler de bu doğrultuda hizmet veren Yıldırım Gazetesi’nin yeni binasını gezip görmek, hayırlı olsun demek için geldik” dedi.

Yıldırım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Bilican ise Başkan Aktaş’a nazik ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 28.10.2016 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<