banner359

Alanyurt Spor Kulübünden Aktaş'a Ziyaret

23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:42
Alanyurt Spor Kulübünden Aktaş'a Ziyaret

Alanyurt Spor Kulübünde kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurul sonra Hakan Durak Başkanlığında oluşan yeni yönetim, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKANIMIZIN TAVSİYELERİNE İHTİYACIMIZ VAR
Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Başkan Aktaş’ı ziyaret eden Alanyurt Spor Kulübü Başkanı Hakan Durak, “Kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz kongre sonucu Alanyurtspor yönetimini devralmış bulunuyoruz. İlk ziyaretimizi Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a gerçekleştiriyoruz. Kendilerine bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce göreve geldik ama önümüzde de uzun bir zaman olmadığı için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. Başkanımızın da bu doğrultuda tavsiyelerine ihtiyacımız var. Aynı zamanda bazı taleplerimiz var. İnanıyoruz ki bizleri kırmayacaktır” dedi.

SPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLİĞİ FEDAKARLIK İSTEYEN BİR İŞ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise spor kulübü yöneticiliğinin fedakarlık isteyen bir iş olduğuna dikkat çekerek “İnegöl sosyal, kültürel ve sportif açıdan çok zengin bir ilçe. Alanyurtspor’da bu zenginliğe katkı veren kulüplerden bir tanesi. Kardeşlerimize ben başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Spor kulübü yöneticiliği maddi ve manevi fedakarlık gerektiren bir iş. Zaten içlerinde bu işi geçmişte yapan arkadaşlarımız var. İnşallah bu gençliğin dinamizmiyle daha güzel işlere imza atarlar. Çorbada bizim de tuzumuz olursa ne mutlu bizlere” diye konuştu.

Ziyarette Kulüp Başkanı Durak, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<