banner359

Bakkallar Odası Üyeleri ile İftarda Buluştu

28 Haziran 2016 Salı 19:51 2016-06-28 20:00:54
Bakkallar Odası Üyeleri ile İftarda Buluştu

 İnegöl Bakkallar Odasının geleneksel iftar yemeği önceki akşam Gölbaşı Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

İftar yemeğine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, bazı oda ve dernek başkanları ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

İnegöllü Bakkallar tarafından hazırlanan videonun izletilmesinin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İnegöl Bakkalları Odası Başkanı Hakan İnkaya, iftara katılanlara teşekkür ederek, “Bakkallar Odası olarak üyelerle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam eder” dedi.

İNEGÖL ÖNEMLİ BİR İLÇE

İnegöl´ün Bursa´nın en büyük ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden BESOB Başkanı Arif Tak ise, “İnegöl ekonomik olarak önde gelen ilçelerimizden birisi. Her yerde iftarlarımız oluyor ve İnegöl bu iftarları çok sık yapıyor. Burada birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle olmaktan dolayı mutluyum” diye konuştu.

Konuşmasında, devam eden terör operasyonlarına değinen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “7 Haziran seçimlerinde yüzde 41 oy aldık ve biz durumdan vazife çıkardık. O dönem mecliste 4 parti vardı. HDP Genel Başkanı meclis kürsüsünde grup toplantısında bize meydan okudu. Dedi ki, ‘Hadi buyurun, bütün dokunulmazlıkları kaldıralım.´ Gün döndü 1 Kasım seçimlerini yaptık ve bundan bir ay önce 550 Milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırdık. Başbakanımızda dahil hepimizin dokunulmazlığı kalktı ama bundan kim gocundu, yarası olan gocundu. Fezlekesi olan, milleti bölmeye, devleti bölmeye, milletin huzuruna kastedenlerin huzuru kaçtı. Şimdi fellik fellik kaçmaya çalışıyorlar. Ne diyorlar; ‘Biz Cumhuriyet Savcısının gel ifadeni ver çağrısına gitmeyeceğiz.´ Aziz milletimiz bunların hepsini görüyor. Bununla beraber geçen hafta bir yasa daha çıkardık. Geçen yıl 22 Temmuz´dan bu tarafa terörle mücadelede kararlılıkla üzerine gittiğimiz bir zaman dilimi yaşıyoruz. Bu süreç içerisinde jandarmamız, askerimiz, polisimiz, polis özel harekatımız ve kamu görevlilerimiz terörler mücadele ediyor. Bunlar terörle mücadele ederken de, onları bir yasayla koruma ihtiyacı hasıl oldu. Neden? Çünkü karşınızda ki adi ve kalleş. Kalleşçe plan ve tuzaklar kuruyorlar. Buna karşı burada güvenlik güçlerimizi bir koruma altına almamız gerekiyor. Geçen hafta kanunu da çıkardık. Biz terörle, teröre destek verenlerle, terör örgütünün hangi uzantısı varsa, hepsiyle mücadele etmeye kararlıyız. Hepsinin kökünü kazıyacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Bu ülke bölünmez. Tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek vatan” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.06.2016 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<