banner359

Bir yılda dört kez soyuldu

11 Aralık 2017 Pazartesi 11:28
Bir yılda dört kez soyuldu

Kafkasspor Tesisleri içerisinde faaliyet gösteren Kafkas Kafe, hırsızların uğrak yeri haline geldi. Emniyet Müdürlüğüne 100 metre mesafede olan ve yıl içerisinde dördüncü kez soyulan kafe işletmecisinin zararı 5 bin lira…

Edinilen bilgilere göre, daha önce üç kez hırsızlık olayı yaşanan Kafe, geçtiğimiz Cuma gecesi saat 02.00 sıralarında bir kez daha hırsızların hedefi oldu. Kafeye yan bölümde bulunan pencereden giren hırsız, hemen yazar kasaya yöneldi. Kasa içerisinde bulunan 200 lira bozuk parayı çalan hırsız daha sonra kafe içerisinde dolaşmaya başladı. Kafeye ait faturaları da çalan hırsız, daha sonra masa üzerinde bulunan atkıyı bile çaldı. Hırsız güvenlik kameralarını fark edince, kameraların yönünü çevirdikten sonra kafeden kaçarak izini kaybettirdi.

Sabah işyerine geldiğinde hırsızlık olaylı ile karşılaşan işletmeci Sebahattin Yavuz, durumu emniyete bildirdi. Gerekli incelemeyi yapan ekipler, hırsızın yakalanması için geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatırken, hırsızların hedefi haline gelen kafede daha önce yaşanan hırsızlık olaylarında bilgisayarlar ve para kutularını çalındı. İşletmeci Sebahattin Yavuz, Emniyet Müdürlüğüne 100 metre mesafede bulunan kafelerinin bu olayla birlikte dördüncü kez soyulduğunu ve 5 bin lira zarar ettiğini belirterek, en yakın zamanlar hırsızların yakalanmasını istedi.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<