banner359

Bisiklet Şenliğine Davet

27 Mayıs 2016 Cuma 17:53 2016-05-27 17:54:15
Bisiklet Şenliğine Davet
 İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bisiklet Şenliğine tüm ilçe halkını davet etti.
Gençlik haftasında yapılması planlanan ama hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Bisiklet Şenliği bu hafta sonu gerçekleştirilecek.29 Mayıs Pazar günü saat 09.30’da belediye önünden başlayacak Bisiklet turu Ortaköy mahallesinde son bulacak.

HER ALANDA HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Gerçekleştirilecek Bisiklet Şenliği hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız birçok etkinlikle İnegöl’ün sosyal hayatını şekillendiriyor, kültür, sanat ve spor alanındaki çalışmalarımızla halkımıza hizmet veriyor ve her zaman onların yanında olmaya çalışıyoruz. 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz bisiklet şenliğimiz de bu etkinliklerden biridir” şeklinde konuştu.

BİSİKLET SPORUNA İLGİYİ ARTIRMAK İSTİYORUZ
Bilindiği üzere İnegöl, bisiklet kullanımının fazla olduğu şehirlerimizden biridir diyen Aktaş; “Özellikle coğrafi ve fiziki şartların uygun olması sebebiyle bisiklet halkımız tarafından sıkça tercih edilen bir ulaşım aracıdır. Bu nedenle bizde belediye olarak vatandaşlarımızı bu spora ilgilerini artırmak ve bu spor aktivitesini tüm kesimlere yaymak adına bu hafta sonunu bisiklet turuyla değerlendirmek istedik” dedi.

BİSİKLET ŞENLİĞİMİZ ORTAKÖYDE SON BULACAK
Etkinliğin içeriği hakkında da bilgi veren Aktaş; “Esasında Gençlik Haftasında yapılması planlanan ama hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Bisiklet Turumuzu bu hafta sonu gerçekleştireceğiz. 29 Mayıs Pazar günü saat 9.30’da belediye önünden başlayacak bisiklet şenliği etkinliğimiz Ortaköy mahallemizde son bulacaktır. Etkinliğimizin ardından yine katılımcılarımızla birlikte kahvaltımızı yapacağız. Birlik ve beraberliğin artmasını umduğumuz, güzel ve eğlenceli bir hafta sonu bizleri bekliyor. Şenliğimize herhangi bir katılım şartı koymadık. Her yaştan insanımız katılabilir. Genç yaşlı, kadın erkek herkesi şenliğimizde pedal çevirmeye davet ediyorum. Özellikle belediye olarak ilçe halkımıza yönelik bu tür spor aktivitelerini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Aktaş son olarak; “Ben bir kez daha Pazar günü gerçekleştireceğimiz bisiklet şenliğimize tüm ilçe halkımızı davet ediyor, bisikletsiz bir gününüzün geçmemesi temennisiyle, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<