banner359

Büyükşehir İmar Komisyonu İnegöl’de Toplandı

31 Mayıs 2016 Salı 10:26 2016-05-31 10:30:31
Büyükşehir İmar Komisyonu İnegöl’de Toplandı

 Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl’de toplandı.

İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay Yel’in karşıladığı Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu. Encümen salonunda gerçekleşen ziyarette Büyükşehir imar komisyonu ile İnegöl Belediyesi imar komisyonu üyeleri uygulamalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Yapılan uygulamaların da değerlendirildiği görüşme sonrası Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün bulunduğu ek hizmet binasına giderek burada İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerini ziyaret etti.

Personelle de görüşen komisyon üyelerine Belediye Başkanvekili Turgay Yel çeşitli hediyeler takdim etti. Turgay Yel, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini İnegöl’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Komisyon her ay farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Bu ay da İnegöl’de bir araya geldik. Faydalı bir görüşme oldu. İnegöl Belediyesi İmar Komisyonumuzla, Büyükşehir İmar Komisyonunu görüştürme fırsatı bulduk” dedi

Son Güncelleme: 31.05.2016 10:30
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<