banner359

Çevkor kampuste fidan dikti

.

18 Nisan 2015 Cumartesi 15:23 2015-04-18 15:36:56
Çevkor kampuste fidan dikti

 Bursa Çevre Koruma Hizmetleri (ÇEVKOR) yönetimi tarafından, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’nda fidan dikimi gerçekleştirildi.

Dün saat 14.00’de düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile bazı dernek başkanları ile Kampus Müdürü Mümin Baygın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katılımcılar ve öğrenciler tarafından bin adet fidan toprakla buluşturuldu.

Bursa Çevre Koruma Hizmetleri Başkanı Selda Karaca, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Buradaki kulüplerimizin katılımı, bu konulara gönül veren işverenlerimiz oldu. Şu an kendileri burada olmayabilirler ama ben buradan basın yolu ile herkese çok teşekkür ediyorum. Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusumuz yeni açılan bir yer. O kadar çok eksikleri var ki, biz el ele verip bu okulun adını duyurmak istiyoruz. Çünkü, İnegöl’de yaptığımız çalışmalarda buradaki okulun varlığından haberi olmayanları gördük. Buradaki okula ciddi anlamda destek olmamız gerekiyor. Sadece biz bugün burada fidanlar hayat bulsun diye, okulumuzun adı duyulsun diye, böyle bir çalışma yaptık, fidanlarını dikelim dedik. Ama bundan sonraki çalışmalarımızda inşallah el ele verip, bu okulun bütün eksikliklerini gidermek istiyoruz. Ben bu konuda tekrar sizlere yöneleceğim, tekrar sizlerden yardım isteyeceğim. Yapılması gereken şeyleri sadece fidan olarak değil, bütün ihtiyaçlarını sadece devletten de beklemeden, burayı yapan insandan da beklemeden, sivil toplum olarak bunları bizim de yapabileceğimizi biliyorum. Buradaki çalışmayı yaparken nasıl bir destek verdiyseniz, buradaki giderler için yine aynı desteği vereceğinizi biliyorum ve sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından kampanyaya maddi destek veren hayırseverlere plaket takdim edildi. Tören, katılımcıların fidan dikimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 18.04.2015 15:36
Anahtar Kelimeler:
Inegölçevkur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<