banner359

CHP'ye şok saldırı

19 Ekim 2016 Çarşamba 16:47 2016-10-19 16:58:47
CHP'ye şok saldırı

 Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı binasını giden ve İlçe Başkanına bıçaklı saldırı gerçekleştirmek isteyen şahıs, Emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay,  Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında gerçekleşti. İddiaya göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon programını izledikten sonra kendisine hâkim olamayan E.K. isimli genç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binasına giderek İlçe Başkanını sormaya başladı. 

Üzerinde bulundurduğu bıçağı göstererek partililere İlçe Başkanının kim olduğunu sorusunda ısrarcı olan genç, partililerin mukavemet göstermeleri ve durumu 155’e bildirmelerinin ardından olay yerine gelen Emniyet ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Son Güncelleme: 19.10.2016 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<