banner359

Konserde Pankart çıktı

Türk rock müzik sanatçısı Haluk Levent, Mersin’in Silifke ilçesinde binlerce kişiye konser verdi. Konser sırasında “Nükleersiz Dünya” yazılı pankartı izleyicilere gösteren Levent, Akkuyu’ya yapılacak olan nükleer santrali protesto...

13 Eylül 2014 Cumartesi 12:50
Konserde Pankart çıktı
Türk rock müzik sanatçısı Haluk Levent, Mersin’in Silifke ilçesinde binlerce kişiye konser verdi. Konser sırasında “Nükleersiz Dünya” yazılı pankartı izleyicilere gösteren Levent, Akkuyu’ya yapılacak olan nükleer santrali protesto etti.
Atatürk anıtı yanında Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaz’a Veda, Eğitime Merhaba’ gecesinde rock müziğin sevilen sanatçısı Haluk Levent sahne aldı. Birçok eserini seslendirdiği gecede halkın içine karışan Haluk Levent, vatandaşlarla dans edip, birlikte şarkı söyledi.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan Haluk Levent, cezaevinde bulunduğu sırada uzun saçlarını kestirerek nükleer santral protestolarına gönderdiği ifade etti. Silifke’ye yaklaşık 15 yıldır konser vermek için çağrılmadığını da belirten Haluk Levent, “Silifke benim uğrak yerlerimdendir. Sahillerini baştan aşağı bilirim. Bizler yaz tatillerimizi buralarda geçirdik. Ama nedense 15 yıldır konserlere çağrılmıyorduk. Yeni seçilen Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyorum, bizleri sevenlerimizle buluşturduğu için. Buralar doğası, denizi ve tarihi çok güzel olan bakir yerlerden birisidir. Lütfen doğamızı bozmak için nükleer santraller yapan kişilere karşı duralım. Buna izin vermeyin” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<