banner359

CHP'li Gençlerden 17-25 Aralık Açıklaması

.

22 Aralık 2014 Pazartesi 10:24 2014-12-22 10:26:16
 CHP'li Gençlerden 17-25 Aralık Açıklaması
 17-25 Aralık 2013 tarihindeki operasyonların birinci yılına dikkat çekmek isteyen CHP Gençlik Kolları üyeleri, üzerlerine astıkları, operasyonlar sonrası istifa eden Bakanların bulunduğu pankartlarla, Belediye kavşağında kırmızı ışıkta duran araçların sürücülerine, hükümete tepki gösteren broşürleri dağıttılar.

Belediye önünde toplanan CHP Gençlik Kolları adına açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Kardelen Ahi, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak bugün burada türlü yollarla unutturulmaya çalışılan 17-25 Aralık hırsızlık, rüşvet ve kara para aklama olaylarını unutmadığımızı, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesabını soracağımızı ve unutturmayacağımızı haykırmak için toplandık. AK Parti hükümeti sadece yolsuzluk, hırsızlık yapıp rüşvet almakla kalmıyor. Gençliğin yani bizlerin ve Türkiye’nin geleceğini, yarınlarını da çalıyor. Bu millet Kaç-AK’saray değil, millete hesap verilmesini, adaleti istiyor. Bugün ‘Yolsuzluğa Karşı Mücadele’ adı altında Trafik ışıklarında yoksulluğumuza sebep olan iktidara ‘Dur’ demek, ‘Kırmızı ışık yakma’ için sahaya çıktık. Geçen yıl 17-25 Aralık 2013 tarihleri arasında Bakan, Bakan çocukları ve bu kara lekeli olayda adı geçenlere yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonlarını ve takipsizlik kararlarını halkımıza anlatmak amacıyla halkımızın haklarını arayacağımızı yarıda bırakmayacağımızı göstermek için sahaya çıktık” dedi.

17-25 Aralık’ta Türkiye’de yolsuzluk operasyonlarında adaletin kırmızı ışığa yakalandığını iddia eden Ahi, “Halkın çocukları yerin altında üç kuruşa canı pahasına emek alın teri dökerken, Bakanlar ve çocuklarının sebepsiz zenginleşmesine bizler göz yummayacağız. Bakın yineliyoruz ‘Halkın parasını, emeğini cebe ve ayakkabı kutularına indirenler hukuk karşısına çıkmadan, adalet yerini bulmadan tüm CHP örgütleri olarak yolsuzlukların peşini bırakmayacağız Haramilerin saltanatını yıkacağız.’ Biz bu saltanatı yıkmak için direnmeye, mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz halkımıza tekrardan soruyoruz, ‘Hırsızın hiç mi suçu yok?’ Bu sorunun cevabını siz değerli halkımızın vicdanına emanet ederken son cümlemi de bu şekilde bitirmek istiyorum. Çal çal nereye kadar, bitti buraya kadar!” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından gençler, kırmızı ışıkta duraklayan araçların sürücülerine Cumhurbaşkanlığı aleyhine yazıların olduğu broşürleri dağıttılar.

Son Güncelleme: 22.12.2014 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<