banner359

CHP’li Kadınlardan Anlamlı Kermes

.

27 Eylül 2014 Cumartesi 11:46 2014-09-27 11:49:21
CHP’li Kadınlardan Anlamlı Kermes
 

CHP Kadın Kolları maddi durumu olmayan öğrenciler yararına Kuğulu Parkta kermes düzenledi.

 Kuğulu Parkta açılan ve 3 gün açık kalacak olan kermesin açılış törenine, CHP İnegöl İlçe Başkanı Turhan Neşe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İnegöl Şubesi Başkanı Ali Darıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Nilüfer, Yıldırım ve Osmangazi İlçe Kadın Kolları Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

3 GÜN İZLENİME AÇIK

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan CHP İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz, “Kermesimiz 3 gün açık kalacak. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının eğitimlerinde kullanılmak amacıyla, kermesimizi düzenliyoruz. Günümüzde eğitimin ne kadar önemli olduğu, gün geçtikçe daha da iyi hissediliyor. Daha kaliteli ve güzel eğitim önemli. Bizim de bu çorbada bir tuzumuz olsun amacıyla, kermesimizi bugün açıyoruz. Kermesimiz artık İnegöl’de rayına oturdu. İnsanların ilgisini de görüyoruz. Bundan da memnunuz. Pazar gününe kadar açık kalacak olan kermesimize İnegöl halkımızı bekliyoruz. Onlarında çorba da tuzu olsun istiyoruz” dedi.

AMAÇ, YARDIMLAŞMADA KÜÇÜCÜK BİR DAMLA YARATABİLMEK

CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ise, kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Öğrencilerimize yardım amaçlı, Kadın Kollarımızın yapmış olduğu bu etkinlik için öncelikle Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz’a, Kadın Kollarından Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Engin Başar’a ve tüm Kadın Kollarında görev alan arkadaşımıza, kermesimize katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bizimkisi Türkiye’de yardımlaşmada küçücük bir damla yaratabilmek. Biliyorsunuz ki, Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Bu süreç içerisinde ailelerin özellikle bu öğretim yılında yaşadıkları sıkıntılar bir kat daha artıyor. Yeni TEOG uygulamalarıyla. Bu uygulamalardaki sıkıntılardan dolayı öğrencilerin ve velilerin biraz daha rahatlamalarını sağlayabilmek adına, gelir elde edip, onları da öğrencilerimizle paylaşacağız. Ve bir dayanışma içerisinde olacağız. Bu anlamda ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, satışa sunulan giyim, kişisel bakım, mutfak, mobilya ve aksesuar ürünlerinin yer aldığı Kermes, kurdele kesiminin ardından açıldı.

Son Güncelleme: 27.09.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<