Çiviyi tahta yerine parmaklarına çaktı

16 Ocak 2017 Pazartesi 10:25 2017-01-16 10:29:43
Çiviyi tahta yerine parmaklarına çaktı

 Akhisar mahallesinde meydana gelen ilginç olayda, güvercinleri için yapmak istediği kümesin tahtalarına çakmak istediği çivileri bir anlık dikkatsizlik sonucu parmaklarına çaktı.

Gencin iki parmağına birden tek bir çivi girerken, özel bir araçla getirildiği İnegöl Devlet Hastanesindeki müdahale sonucunda çivi çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre; 15 yaşındaki R.A., Akhisar Mahallesi 2. Zafer caddesindeki evlerinin bahçesinde beslediği güvercinler için kümes yapmak istedi. Tahtaları çiviler ile birbirine montalayan genç, elindeki keserle çiviyi çakmak istediği sırada, bir anlık dikkatsizlik sonucu çiviyi sağ elinin baş ve işaret parmağına çaktı. Çivinin girmesiyle iki parmağı birbirine sabitlenen genç acılar içinde bağırırken, yakını tarafından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındı.

ÇİVİ ÇIKARILDI

İki parmağına birden giren çivi Cerrahi operasyonla çıkarıldı. Sağlığına kavuşan genç bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Son Güncelleme: 16.01.2017 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<