banner359

Düğün sezonu mobilya sektörünü hareketlendirdi

13 Temmuz 2017 Perşembe 18:02 2017-07-13 18:20:49
Düğün sezonu mobilya sektörünü hareketlendirdi

 Türkiye´de mobilyanın başkenti olarak bilinen İnegöl'de her keseye uygun mobilyalar kapış kapış alınıyor. Düğün sezonunda hareketlendirdiği mobilya sektöründe her keseye uygun kaliteli mobilya bulmak kolay.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, mobilya şehri İnegöl´de iki bir TL ile 35 bin TL fiyat aralığında her kese uygun mobilyanın satışa sunulduğunu, bu kampanyanın uzun yıllardan bu yana uygulandığını söyledi. Uğurdağ, düğün sezonu ile birlikte sektörün hareketlendiğini de ifade etti.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ VE FİYAT UYGUNLUĞU

Uğurdağ, “İnegöl, Türkiye´de mobilyanı merkezi. İnegöl´de her türlü, her tarz, her kalite de ürün üreten firmalarımız var. Modernden Avagandar´ına, klasiğinden, masasına, sandalyesine kadar bir çok ürün üretiliyor. İnegöl zaten bu çeşitliliği sağladığı için çok büyük avantaj sunuyor. Nihai tüketicilerimiz ve mağazacılarımız bu bağlamda İnegöl´ü tercih ediyorlar. İnegöl´e geldiklerinde hem perakende hemde toptan anlamında istedikleri her türlü ürünü ve her istediği fiyatı da bulabiliyorlar. Bu çok büyük özellik. Nihai tüketicilerimiz ve perakendecilerimiz, mobilya mağazalarımızı ve mobilya AVM´lerimizi ziyaret ettiklerinde hem istedikleri kalitede ürünü bulurlarken hemde istedikleri ekonomik şartlarda ürün temin edebiliyorlar.” Dedi.

2 BİN İLA 35 BİN TL ARASINDA

Üretilen mobilyanın bir alt birde üst maliyetinin olduğuna dikkat çeken Uğurdağ, “İnegöl´de düşük profilli ürünlerde çok yüksek profilli ürünlerde üretiliyor. Alt ekonomik güce sahip vatandaşlarımızda İnegöl mobilyası alabilme imkanına sahipler. Bu rakamlar değişken. 2 bin ila 35 bin lira arasındaki fiyatlarda mobilya alabilirsiniz. Biz tüketiciye ve mağazacılarımıza, hem ekonomik hemde kalite avantajını sağlıyoruz. En uygun fiyata en yeni tasarımlı ürünleri bulabilirsiniz. İnegöl´de her bütçeye uygun mobilya üretiliyor, her zevke uygun da mobilya üretiliyor.” İfadelerini kullandı.

DÜĞÜN SEZONU MOBİLYA SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDİRDİ

Düğün sezonu ve KDV indiriminin mobilya sektörünü hareketlendirdiğini aktaran Uğurdağ, “Devletimizin KDV indirimi vardı. Bu kararla birlikte satışlarımızda artış başlamıştı. Türkiye´de düğün sezonu Nisan ayı ile birlikte başlar yıl sonuna kadar devam eder. Ramazan ayında biraz durgun geçti. Ramazanın ardından düğün sezonu ile birlikte ciddi satışlarımız başladı. KDV indirimi de 30 Eylül 2017 tarihine kadar uzatıldı. Düğün sezonumuz hızlı başladı ve devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.07.2017 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<