banner359

Elektrikli Bisiklet Üzerinde Davul Çalıyorlar

.

02 Temmuz 2015 Perşembe 12:14 2015-07-02 12:22:55
Elektrikli Bisiklet Üzerinde Davul Çalıyorlar
 11 ayın Sultanı Ramazan aylarının vazgeçilmezi olan Ramazan Davulcuları, son teknolojiye uydular. Düz arazi yapısı nedeniyle ulaşım aracı olarak yoğunlukla kullanılan bisiklet ve şarjlı bisikletler Ramazan davulcuların da işini kolaylaştırıyor.
Gece geç saatlerde bulundukları mahaldeki vatandaşları uyandırmak için sokak sokak gezen davulcular, ulaşım sorununu elektrikli bisikletle çözdüler.

Yanlarına aldıkları sürücülerin sayesinde şarjlı bisikletin arkasına oturan davulcular sokak sokak bisikletle gezerek vatandaşları sahura uyandırıyor.

Şarjlı Bisiklet sürücüsü Yunus Emre Şentürk’ün yardımı ile Davut çalan Emre Urhan, “Yaklaşık iki senedir davulculuk yapıyorum. Hayırlısıyla inşallah bu seneyi de bitireceğiz. .” Dedi.

YAYA OLARAK YETİŞMİYOR

Bisiklet yardımı ile daha çabuk işlerini yaptıklarını aktaran Urhan, “Yürüyerek yaptığımızda zaman yetişmiyor, yetiştiremiyoruz onun için böyle daha çabuk hallediyoruz, işimizi daha kolay oluyor.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.07.2015 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<