banner359

Emniyet Göz Açtırmıyor

.

29 Mart 2015 Pazar 16:59 2015-03-29 17:00:48
Emniyet Göz Açtırmıyor
  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, son iki gün içerisinde düzenlediği operasyonlarla 3 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirdi.
Önceki akşam İstiklal caddesi üzerinde havaya ateş açan ve hakkında çeşitli suçlarda sabıka kaydı bulunan 33 yaşındaki H.K. isimli şahıs emniyet ekiplerini görünce kaçarak uzaklaşmak istedi. Emniyet ekipleri kaçan şahsı kıskıvrak yakaladı. Şahsın kaçarken boş bir alana attığı silah ve çok sayıdaki mermi de ele geçirildi.

Dün akşam ise ihbarı değerlendiren ekipler, haklarında çeşitli suçlardan araması bulunan M.B., H.B. ve Ç.U. şahısları takibe alıp evlerine baskın yaptı. Yapılan baskında ve aramalarda 2 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Olaylarla alakalı 5 kişi gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 29.03.2015 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<